Salon

Secrete ale femeilor seducătoare în toamna 2017 by DIVA HAIR

Secrete ale femeilor seducătoare în toamna 2017

Expune-ți pielea

Nu, aici nu vorbim despre acel mod vulgar de a-ți expune pielea. Unul dintre secretele femeilor seducătoare este că acestea pot lăsa doar o porțiune mică de piele la vedere pentru a înnebuni bărbații. În acest sens, gâtul, brațele și picioarele trebuie să fie perfect hidratate, dar și fine. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ai nevoie de următoarele trucuri:

Răsfață-ți trupul!

Da, poate părea puțin ciudat, dar atenția pe care o acorzi corpului tău poate avea un impact decisiv asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur și asupra impresiei pe care o lași la o primă întâlnire. Tehnologia îți poate veni în ajutor prin tratamente corporale cu radiofrecvență, drenaj, electrostimulare, toate aceste proceduri având rolul de a stimula funcțiile naturale ale organismului și de a-i reda corpului suplețea de altădată. Cum celulita este o problemă frecventă în rândul femeilor, îți recomandăm să optezi pentru împachetări la rece, dar și vacuum, proceduri ale căror efecte sunt vizibile de la primele ședințe la SUGAR Beauty Studio.

Scapă de părul nedorit

Lama este metoda la care apelează majoritatea femeilor, îndeosebi atunci când sunt pe fugă. Pentru a te asigura că aspectul îngrijit al picioarelor și brațelor tale durează mai mult timp, alege epilarea cu ceară, care este extrem de rapidă.

Și epilarea cu zahăr este o soluție la fel de eficientă, dar și sănătoasă. Concentrația mare de zahăr împiedică dezvoltarea bacteriilor, dar și contaminarea cu viruși. De asemenea, poți să îți iei adio de la iritații. Pasta de zahăr se prinde doar de firele de păr, și astfel pielea nu are de suferit. La finalul epilării, pielea ta nu se va înroși și nu vei simți acea senzație de sensibilitate, specifică epilatului prin alte metode moderne.

Totuși, nu oricine poate să folosească această tehnică de epilare. Salonul SUGAR  Beauty Studio este renumit pentru folosirea pastei de zahăr în numele frumuseții. Aici vei găsi doar persoane special calificate în acest domeniu și specialiști din Republica Moldova, care își folosesc măiestria pentru obținerea celor mai bune rezultate. Poți să ai parte și tu de o epilare sănătoasă, dar și eficientă, printr-o simplă programare.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre această metodă care este din ce în ce mai folosită de femeile din toată lumea, vizitează site-ul SUGAR  Beauty Studio.

Sursa articol aici