Epilarea cu zahar, sugar studio
Epilare cu zahar

Epilare zahar. Sugaring. O metoda antica de indepartare a parului

Epilare zahar. SUGARING.

Epilare zahar este una dintre cele mai vechi metode de a scapa de parul nedorit. Datele dateaza din Egiptul Antic, femeile foloseau aceasta metoda, asa cum o demonstreaza numaroase imagini descoperite. Astazi nu mai avem nevoie sa pregatim pasta de zahar, deoarece aceasta se gaseste fabricata in conditii corespunzatoare si sigure. 

Epilare zahar. Procedeu.

Metoda de indepartare a parului folosind zaharul nu este destul de simpla, aceasta necesita un anumit curs de specializare. Dar totusi cred ca unele femei reusesc sa prepare pasta de zahar la domiciliu. Aceasta trebuie incalzesta la temperatura camerei si apoi se aplica pe zone mici ale corpului. Zaharul lichid inveleste firele de par si dupa cateva minute acestea sunt indepartate usor in sensul cresterii firelor de par. Pentru a asigura o mai buna aderenta a pastei de zahar asupra pielii, pielea este degresata cu lotiune speciala inainte de inceperea procedurii. Apoi se aplica o pudra de tacc, dupa care se aplica consintenta in sensul indirect al cresterii firelor de par. 

Acesta metoda de epilare are mai multe tipuri de indepartare a firelor: manuala, cu bandaj si cea cu spatula. Majoritatea cosmeticienelor folosesc cu precizie tehnica manuala sau cu bandaj. La sfarsitul procedurii, se aplica o lotiune calmanta. Cu toate acestea, multi clienti observa ca, dupa incheierea procedurii, pielea este putin iritata (roseata trece in ora) moale si neteda. 

Deasemenea in salonul nostru se gaseste si epilarea cu ceara, electroliza si epilarea definitiva cu laser Dioda.

________________________________________________________________________________

Daca sunt respectate recomandările noastre, pielea ta va fi in siguranta.

Sustinem o informare corecta, avand grija nu numai de tine, dar si de pielea ta!

Cu drag Echipa Beauty Sugar Studio!

?